Suusaliidu endine peasekretär Margus Hernits liitus Reformierakonnaga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hernits.
Margus Hernits. Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Reformierakonnaga liitus endine Eesti tippiluuisutaja ja Eesti Suusaliidu peasekretär Margus Hernits, kes kandideerib sügisel kohaliku omavalitsuse volikogu valimistel Tallinnas, teatas Reformierakonna pressiteenistus.

«Reformierakond on mulle silma paistnud eelkõige asjalike ja otsustuskindlate inimestega ning oli minu jaoks loogiline valik, kuna see ühtib kõige paremini minu maailmavaatega,» põhjendas Hernits Reformierakonnaga liitumist. «Otsustasin kandideerida sel sügisel kohalikel valimistel, et saada valituks Tallinna volikogusse, kus eelkõige soovin tegeleda teemadega, mis mulle seniste kogemuste ja teadmiste poolest kõige paremini sobiksid, näiteks spordi- ja majandusküsimustega,» ütles Hernits, kes on seitse aastat tegelenud energeetikakonsultatsiooniga korteriühistutele.

Hernitsal on ärialane kõrgharidus. Ta esindas Eestit 1994., 1998. ja 2002. aasta taliolümpiamängudel meeste iluuisutamise üksiksõidus ja on mitmekordne Eesti meister. Alates 2011. aasta novembrist kuni 2013. aasta maini oli Hernits Eesti Suusaliidu peasekretär.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles