Eesti võrkpallikoondis mängib universiaadil üheksandale kohale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami.











 


am/FOTO ARVET MÄGI / VIRUMAA TEATAJA
Martti Juhkami. am/FOTO ARVET MÄGI / VIRUMAA TEATAJA Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti võrkpallimeeskond jätkas Kaasanis toimuvat suveuniversiaadi võidukalt, kui 9.-12. koha mängus oldi 3:1 (18, 16, -23, 20) parem Tšiili koondisest. Täna kell 16 peetavas kohtumises mängitakse Valgevenega üheksanda koha peale.

«»

Mängus Tšiili vastu tegi hea etteaste Martti Juhkami, kes tõi võitjatele 24 punkti. 26st tõstest lõi Juhkami punktiks koguni 18, Mart Tiisaar ja Andrus Raadik lisasid Eesti esindusele 10 punkti, vahendas volley.ee.

Koondise peatreener Avo Keel kommenteeris, et meeskonna esitus on läinud paremaks. «Mäng sujub mõnevõrra paremini kui turniiri alguses. Võitsime Tšiilit, sest olime tugevamad, tšiillaste füüsiline ja tehniline pool on nõrgem,» rääkis Keel. «Meie meestest oli täna päris hea Juhkami. Veidi tõbist Tiisaart asendas diagonaalis Orav ja sai hakkama, aga peab muidugi enda kallal veel kõvasti tööd tegema,» kommenteeris peatreener ka meeste individuaalseid esitusi.

Tänase vastase Valgevenega on eestlased Kaasanis juba mänginud, kui alagrupis kaotati neile 0:3 (-17, -19, -19).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles