Motherwell on huvitatud Henri Anieri laenamisest

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier Eesti koondise särgis.
Henri Anier Eesti koondise särgis. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise ja Stavangeri Vikingi ründaja Henri Anier viibib sellel nädalal testimisel Šotimaal Motherwelli meeskonna juures.

Vikingi president Arne Larsen Økland kinnitas ajalehele Aftenbladet, et Motherwell on eestlasest huvitatud ning nad soovivad Anieri värvata laenulepingu alusel. «Anier treenib sellel nädalal koos Motherwelliga ning teeb kaasa ka teisipäevases mängus Newcastle Unitediga. Motherwell võttis meiega ühendust, kuna on huvitatud Anieri laenamisest,» selgitas Økland. «Ta on endiselt noor mängumees ning me usume, et tal on rohkelt potentsiaali. Seega on väga tähtis, et Anier teeniks mänguaega. See õnnestus tal hästi laenuperioodil Fredrikstadis ning oleks suurepärane, kui tal õnnestuks see ka Motherwellis.»

Eelmise hooaja teisel poolel jäi Anier Stavangeri meeskonnas varumeheks. Tänavuse hooaja alguses liitus ta laenulepingu alusel Fredrikstadiga, kus õnnestus mänguaega teenida ja väravaid lüüa. Laen lõppes juuli keskpaigas.

Motherwellis pallis poolteist hooaga ka teine koondise ründaja Henrik Ojamaa, kes sellel suvel Varssavi Legiasse müüdi. Motherwellil on ründajaid vaja, sest klubist lahkus ka möödunud hooaja Šotimaa kõrgliiga suurim väravakütt Michael Higdon.

Motherwell lõpetas möödunud hooaja Šotimaal Celticu järel teisel kohal. Seega osaletakse ka Euroopa liigas, kus alustatakse 3. kvalifikatsiooniringist. Koduliigas teeb Motherwell hooaja esimese mängu 4. augustil, kui minnakse võõrsil vastamisi Hibernianiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles