Uiboleht: Liivamägi sai korduvalt võimaluse rääkida

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht (esiplaanil).
Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht (esiplaanil). Foto: Toomas Tatar

Eesti Jalgpalli Liidu avalike suhete juht Mihkel Uiboleht lükkas ümber kihlveopettuses süüdistatuna tähtajatu jalgpallis tegutsemise keelu saanud Elvis Liivamägi väited, nagu oleks uurimiskomisjon mängija juba ette süüdi mõistnud ega oleks talle tänasel koosviibimisel piisavalt sõna andnud.

«See [kutse kokkusaamisele – toim.] oli talle dokumentaalselt eelnevalt saadetud emaili vahendusel ja seda tutvustati ka kohapeal,» lausus Uiboleht Soccernet.ee’le. «Ta sai sõna, tema käest korduvalt küsiti, kas ta soovib veel midagi rääkida. Ta on esimene inimene, kes on tulnud advokaadiga. Sellel teemal diskuteeriti, kuid me ei olnud selle vastu.»

Uibolehe sõnul andis Liivamägi ütlused uurimiskomisjonile, mis edastas need seejärel otsuse langetanud distsiplinaarkomisjonile. «On täiesti elementaarne, et sellises delikaatses loos jäävad kõik detailid ainult nende teada, kes otsustavad,» selgitas Uiboleht. Ta tõi välja ka selle, et Liivamägi esitas vaid kuue mängija allkirjad selle kohta, et neile ta pole raha pakkunud, kuid ülejäänute osas selline paber puudub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles