Asafa Powell süüdistab dopingujamades Gerd Kanteri mänedžeri

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asafa Powell.
Asafa Powell. Foto: SCANPIX

Kettaheitja Gerd Kanter, kes pole jamaikalaste dopingulooga kuidagi seotud, kuid kellel on Asafa Powelliga sama mänedžer, ei tõtta ennatlikke järeldusi tegema ega koostööd mänedžer Paul Doyle’iga fakte teadmata lõpetama, kuigi Powell ja samuti positiivse dopinguproovi andnud Sherone Simpsoni treener Stephen Francis süüdistavad just teda.

Just Doyle tõi Powellile appi kanadalasest treeneri Chris Xuerebi, kes andis sprinteritele saatuslikuks saanud toidulisandit, vahendab Õhtuleht.

Doyle nentis, et ehk jäi tõesti Xuerebi taust põhjalikult kontrollimata, kuid teadlikult pole ta valemängule kaasa aidanud.

«Hästi ei usu seda, aga kui süüdistused on õhku visatud, oleks hea Pauliga kokku saada ja kuulda, mida ta ütleb,» kommenteeris Kanter Õhtulehele.

Doyle on maailmakuulus mänedžer, kelle klientide hulka kuuluvad lisaks kuulitõukajad Reese Hoffa, Adam Nelson, kümnevõistluse maailmarekordimees Ashton Eaton ja kolmikhüppaja Christian Taylor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles