FC Kuressaare tegevjuht: loodame viimasest kohast pääseda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Pukk.
Martti Pukk. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

FC Kuressaare on Eesti meistriliigas ainuke klubi, kes treenib Tallinnas, ent kodumänge peab siiski Saaremaal. Klubi tegevjuht Martti Pukk rääkis jalgpall.ee portaalile antud intervjuus lisaks korralduslikele raskustele ka klubi sportlikust poolest.

Kuressaare klubi on hetkel liigatabelis viimasel kohal, lähimast konkurendist ehk JK Tallinna Kalevist jäädakse maha kaheksa punktiga. Pukk kommenteeris, et kuigi hooaja algus pole läinud roosiliselt, on kõik veel võimalik. «Hooaja alguses tundus, et meil on väga hea meeskond, väga hästi komplekteeritud ja igale positsioonile on kaks-kolm mängijat. Kahjuks on mõned mehed valmistanud pettumuse ning klubi ja meeskonda alt vedanud, kuigi oli räägitud, et kõik pingutavad lõpuni,» rääkis Pukk.

«Nii et kimbutanud on probleemid lahkujatega ja võtmemängijate vigastused. Hooaja algus läks ju hästi, alustasime kohe punktiga ja mängisime tugevate meeskondade vastu välja napid kaotused. Osadel mängijatel on juba probleeme on ka kollaste kaartidega. Aga loodame, et hooaja teine pool läheb paremini,» lisas Pukk.

Tulevikku vaadates leidis Kuressaare tegevjuht, et viimasest kohast on võimalik pääseda. «Optimistina usun, et me sellele kohale ei jää ja võtame hooaja teisel poolel vajalikud punktid ära. Kui saame meie ees olevatele meeskondadele natuke lähemale, siis on kõik võimalik. Ma arvan, et Tallinna Kalevi, Tammeka, Infoneti ja miks mitte ka Transiga on võimalik konkureerida,» ütles Pukk.

Täispikka intervjuud Eesti saarte ainukese professionaalse jalgpalliklubi tegevjuhiga loe portaalist jalgpall.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles