Andres Sõber: poistele etteheited ei ole

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber (keskel) suvisel U20 EM-finaalturniiril.
Andres Sõber (keskel) suvisel U20 EM-finaalturniiril. Foto: Toomas Huik

Eesti noormeeste U20 korvpallikoondis kaotas täna kodusel EM-finaalturniiril A-divisjoni püsimajäämiseks vajaliku mängu Tšehhile 68:94. Peatreener Andres Sõber oma hoolealuseid nahutama siiski ei hakanud.

«Poistele mul midagi ette heita pole. Eelmisel aastal olime sama meeskonnaga Sloveenias ju eelviimased,» rääkis Sõber. «Eks nüüd seoses koduse turniiriga olid ootused muidugi kõrgemad, aga neid ei õnnestunud täita. Pidime täna nende (tšehhide- toim.) materjalile alla vanduma, meie materjal oligi kehvem,» kommenteeris peatreener eestlaste tänast esitust.

Terve turniiri kokkuvõttes tunnistas Sõber, et mitmed mängud jäid kirpeldama. «Ausalt öeldes oli minu jaoks esimene pauk mäng Sloveenia vastu, sest me juhtisime, aga lõpuks ikka kaotasime,» rääkis Sõber eestlaste turniiri avamängust, milles jäädi 69:79 sloveenidele alla. «Teine kõva litakas oli Rootsi, kelle 19:2 spurt oli meie jaoks liiast. Aga EM-finaalturniiril on nüüd käidud ja nähtud. Tuleb muidugi öelda, et B-divisjoni ülemises pooles oleks meie jaoks raske mängida,» võttis Sõber turniiri kokku.

Homme ootab eestlasi ees 19.-20. koha mäng Gruusiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles