Eesti U18 korvpallikoondis alistas EMil põnevas mängus Norra

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti U18 korvpallikoondis sai Montenegros Strumicas toimuval Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni finaalturniiril 59:54 jagu Norrast ja jätkab täisedu kahe võiduga.

Viimast veerandaega alustas Eesti kahepunktilises kaotusseisus ja viis minutit enne lõppu oli seis veel 48:48 viigis, kuid siis läks hoogu Sten Olmre. Seni kuus punkti kogunud tagamees tabas esmalt kaks kahepunktiviset ning lisas siis kolmese ja vaheltlõike järel veel kaks punkti. Lõppskoori vormistasid Olmre vabavisked.

Olmre kerkis 17 punktiga ka Eesti resultatiivseimaks, lõpuminutil kahe järjestikuse tähtsa blokiga silma paistnud Saimon Sutt lisas 15 punkti ja 8 lauapalli. Karl Kask viskas 10 punkti. Norralaste parim oli 13 punkti ja 8 lauapalliga Sjur Berg, Johannes Dolven lisas 9 punkti ja 12 lauapalli.

Eile suureskooriliselt Gruusiast jagu saanud Eestil on kahest mängust kaks võitu nagu ka Hollandil. Järgmise mängu peavad eestlased homme õhtul Eesti aja järgi kell 19.45, kui vastaseks on Saksamaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles