Rait Keerles ja Mihkel Kurg Tarvasse, mitu meest veel sihikul

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Ants Liigus

Mullusel hooajal korvpallis Eesti karikavõitjaks kroonitud ja meistrivõistlustel pronksised autasud teeninud Rakvere Tarvas koostab algavaks hooajaks heal tasemel meeskonda, viimati täiendati ridu seni BC Kalev/Cramos pallinud kogenud ääremängija Rait Keerlesega.

«Eelmisel nädalal sai temaga rääkima hakatud ja lepinguni jõudmine käis päris kiiresti. Esmaspäeval saime temalt nõusoleku ja nüüd on ka allkirjad paberil,» rääkis Tarva juhatuse liige Rando Maamägi. «Meie oleme tema liitumisega väga rahul.»

Paar päeva tagasi tunnistas Keerles Postimehele, et tema vastu tuntakse huvi ka Saksamaa esiliigast ning ka Hispaaniast, kuid lõpuks langes tema valik ikkagi kodumaa tiimi kasuks. «Tarvas tegi mulle huvipakkuva pakkumise,» avalikustas 32-aastane Keerles toona.

Aastaid Kalev/Cramos põhitegijate sekka kuulunud ääremängija veetis üle-eelmise aasta Saksamaal (esiliigas Düsseldorfi Gloria Giantsis) ega suutnud Kalevisse naasnuna oma varasemat positsiooni enam tagasi võita, peale kõige muu segas teda seljavigastus. Seega oli Eesti meisterklubis jätkamine tema jaoks ka välistatud.

Lisaks Keerlesele jõuti eilseks kokkuleppele tagamängija Mihkel Kurega, kes mullu pallis Tallinna Kalevis. Varasemast on lepingud olemas lätlaste Maris Laksa ja Juris Umbraškoga ning Eesti koondise tagamängija Kristo Saagega.

Rakveres meeskonna ridades soovitakse veel näha ka U20 koondise mängujuhti Sander Saaret, kes on kodusel EM-finaalturniiril visanud keskmiselt 7,9 punkti ja jaganud kaaslastele 3,0 resultatiivset söötu.

«Mängujuhi koha peale on üks kandidaat olemas ja otsime üht kogenumat mängujuhti veel. Praeguse seisuga on keskmängija koht kõige lahtisem ja sellele positsioonile me alles otsime võimalikke mehi,» lisas Maamägi.

Tagamängijatest on Tarvas kontaktis olnud ka mullu meeskonda vedanud mängujuhi Reimo Tammega ning Tartu Rockis pallinud Silver Leppikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles