Räikkönen: tahan «Soome etapil» võita, aitab teistest kohtadest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: SCANPIX

Vormel-1 piloot Kimi Räikkönen lausus Soome meediale, et teda ei rahulda järgmisel nädalavahetusel peetaval Ungari etapil mitte ükski tulemus peale võidu.

«Olen seal liigagi palju teisena lõpetanud, nii et tean hästi, kui oluline on avakurvis esikohal olla,» lausus Hungaroringil neli korda teisena lõpetanud ja vaid korra võitnud Räikkönen MTV3-le. «Sellel rajal on isegi DRSi abil raske mööduda. Esimesel, teisel ja kolmandal vabatreeningul tuleb näidata head kiirust, teha tugev kvalifikatsioon ja lõpuks hea start,» sõnastas soomlane endale omases stiilis edu valemi.

Ungari GPd on sageli naljatamisi nimetatud ka Soome etapiks, kuna sinna koguneb alati hulgaliselt Soome fänne. «Siniristilippu on alati tore lehvimas näha,» nentis Räikkönen, kui talle seda meelde tuletati. Hetkel hoiab Räikkönen MM-sarjas 116 punktiga kolmandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles