Video: vanameister Cantona näitas trikilöögiga klassi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Cantona.
Eric Cantona. Foto: SCANPIX

Prantsuse jalgpallitäht Eric Cantona tõestas Prantsusmaal peetud heategevusmängus, et ka 47-aastaselt pole tema oskused kuhugi kadunud.

Cantona tegi kaasa omalaadses kohtumises, kus teineteiselt võtsid mõõtu Touloni ragbimeeskond ja Marseille Olympique'i jalgpallivõistkond. Esimesel poolajal mängiti jalgpalli, teisel aga ragbit ning skoorid liideti. Cantona ja kunagine Prantsusmaa ragbikoondise peatreener Marc Lièvremont tegutsesid kohtunikena.

Kogu kohtumiselt saadud tulu läks vähiga võitlevate laste raviks.Avapoolaja võitis Marseille 5:4, kusjuures kaks väravat lõi sedapuhku poolkaitsjana tegutsenud väravavaht Steve Mandanda. Ragbimängus kerkis aga Marseille kangelaseks meeskonna füsioterapeut, kes tegi seisuks 31:31 ja see tähendas, et koondskooriga 36:35 sai võidu Marseille Olympique.

Cantona sai ragbimängu ajal võimaluse oma löögitehnikat näidata ja kasutas selle ka suurepäraselt ära, saates ragbipalli paarikümnelt meetrilt täpse löögiga vastu väravalatti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles