Londoni olümpiavõitjat ootab pikk võistluspaus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Rudisha Londoni olümpiamängudel.
David Rudisha Londoni olümpiamängudel. Foto: SCANPIX

Eelmisel suvel Londoni olümpiamängudel 800 meetri jooksus kuldmedali võitnud keenialase David Rudisha treener andis teada, et maailmarekordimees jätab lisaks Moskva MMile vahele ka augusti lõpus ja septembris toimuvad võistlused ning naaseb esmakordselt ilmselt järgmise aasta märtsis.

Kui Rudisha teatas juba eelmisel nädalal, et augustis toimuval Moskva MMil ta põlvevigastuse tõttu ei osale, siis nüüd loobus ta ka Zürichis ja Brüsselis peetavatest Teemantliiga etappidest. «Me kaalusime neid võistluseid, aga tundsime, et oleks parem anda talle veel tervenemisaega,» ütles Rudisha treener Colm O'Connell Reutersile.

O'Connelli sõnul asub Rudisha võistlema järgmise aasta märtsikuus: «Melbourne'is ja Sydneys on võistlused. Ilmselt läheb ta sinna jooksma.» Treeneri sõnul on Rudishal tõsisemad võistlusplaanid alates maikuust, kui ta stardib Katari Teemantliiga etapil.

24-aastane Rudisha püstitas Londoni olümpia finaalis maailmarekordi ajaga 1.40,91.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles