Fotod: maailmarekordimees Ashton Eaton andis Tallinnas pressikonverentsi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kümnevõistluse maailmarekordiomanik Asthon Eaton ja tema naine, Kanada seitsmevõistleja Brianne Theisen-Eaton, kes mõlemad võistlevad 27.-28. juulil toimuvatel Eesti meistrivõistlustel, andsid Tallinnas pressikonverentsi.

Mõlemad mitmevõistlejad valmistuvad augustis Moskvas toimuvaks MMiks, osaledes Eesti meistrivõistlustel üksikaladel. Eaton teeb esimesel meistrivõistluste päeval kaasa 110 m tõkkejooksus ja kuulitõukes. Naiste seitsmevõistluse maailma hooaja edetabelis viiendal kohal olev Theisen-Eaton võistleb esimesel võistluspäeval samuti 100 m tõkkesprindis ja kuulitõukes.

«Siiamaani on läinud väga hästi ja siia tulek oli väga hea otsus,» sõnas Eaton tänasel pressikonverentsil. «Siin on kõik vajalik olemas ja ei ole vaja millegi liigse pärast muretseda. Saame rahulikult trenni teha ja mõelda vaid võistlemisele.»

28. juulil võistleb Theisen-Eaton 200 m jooksus ja Eaton teeb kaasa teivashüppes. Lisaks neile võistleb Eesti meistrivõistlustel maailma hooaja edetabelijuht Pascal Behrenbuch. Mõistagi osalevad kõik kolm väljaspool arvestust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles