Räikköneni konkurent avaldas Red Bulli bossidele muljet

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo
Daniel Ricciardo Foto: SCANPIX

Red Bulli vormelimeeskond otsib järgmiseks hooajaks teist pilooti maailmameistri Sebastan Vetteli kõrvale. Peamised kandidaadid Mark Webberist vabaks jäävale kohale on austraallane Daniel Ricciardo ja soomlane Kimi Räikkönen.

24-aastane Ricciardo sai mõni aeg tagasi võimaluse Silverstone’i ringrajal Red Bulli roolis oma võimeid näidata. Meeskonna omanik Dietrich Mateschitz kinnitas, et oli hetkel Toro Rosso rooli keerava noormehe kiirusega väga rahul.

«Me ei ole oma otsust teinud, arutame asja meeskonna sees,» rääkis Mateschitz Autospordile. «Langetame otsuse pärast Budapesti etapi. Ricciardo tegi Silverstone’is suurepärast tööd.»

Räikköneni esindajad peavad hetkel läbirääkimisi nii Lotuse kui ka Red Bulliga. Allikate sõnul on Räikkönen huvitatud Lotuses jätkamisest, aga tahab saada kinnitust, et meeskonna finantsid lubavad ka edaspidi võidelda kõrgeimate kohtade eest.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles