Video: Kolumbia jalgpalliliidu president proovis medalit varastada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Bedoya auhinnatseremoonial.
Luis Bedoya auhinnatseremoonial. Foto: Video /youtube

Kolumbia jalgpalliliidu president Luis Bedoya jäi üsna piinlikult kaamerasilma ette, kui proovis Lõuna-Ameerika karikavõistluste auhinnatseremoonial omale medalit nihverdada.

Bedoya osales pärast Atletico Mineiro ja Olimpia peetud finaalmängu korduskohtumist auhindade kättejagamisel ning ulatas parajasti medaleid teise koha saanud Olimpia meestele. Ühel hetkel paistis Kolumbia jalgpalliliidu juht aga arvavat, et ka ta ise oleks autasu väärt - Bedoya voltis medalipaela eeskujulikult omale kätte ja peitis selle ära. Hetk hiljem avastas selle samuti poodiumil seisnud Kolumbia ametnik ning selle peale oli Bedoya sunnitud medali asukoha paljastama ning tõenäoliselt tal sellega koju minna ei õnnestunud.

Lõuna-Ameerika karikavõistlustel sai esikoha Atletico Mineiro, kes finaali avakohtumises kaotas Olimpiale 0:2. Kordusmängus võeti sama seisuga võit ning pärast tabamusteta lisaaega ootasid ees penaltid. Mineiro meeskond võitis seeria 4:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles