Räikkönen: mu otsus võib tunduda loll, kuid minu jaoks on see ainuõige

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Raikkonen Ungaris GP eel toimunud pressikonverentsil
Kimi Raikkonen Ungaris GP eel toimunud pressikonverentsil Foto: SCANPIX

Vormel-1 maailmas kütab endiselt kirgi Kimi Räikköneni tulevik. Siiani ei ole selge, kas ta jätkab Lotuse meeskonnas või saab soomlasest Red Bulli piloot.

Räikkönen ise püsib endiselt napisõnaline ja oma tulevikust väga rääkida ei taha. «Ei ole ühte kindlat asja, mis mu otsust mõjutaks. Tuleb vaadata suurt pilti ja seda, kas see tundub minu jaoks õige. Mul ei ole õrna aimugi, mis juhtuma hakkab,» vahendab The Sun mehe sõnu. Räikkönen kinnitab, et meeskonnavalikul saab kõige olulisemaks tema sisetunne.

«Vahet pole, millise otsuse ma vastu võtan, kellegi jaoks tundub see ikka lollina, kuid kindlasti on see minu jaoks ainuõige,» selgitas Räikkönen.

Vahepeal on spekuleeritud, et Red Bull ei ole nõus Räikköneni suure palganõudmisega, kuid selle lükkas meeskonna juht Christian Horner ümber. Tema sõnul ei ole palk määrav aspekt, proovitkase lihtsalt leida tiimi jaoks parim sõidumees. Teine kandidaat Mark Webberist vabaks jäävale kohale on austraallane Daniel Ricciardo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles