Tombak jätkas Portugalis 7. kohaga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Tombak
Janek Tombak Foto: Sille Annuk / Postimees
Portugalis jätkuva jalgratturite esimese kategooria velotuuri GP CTT Correios de Portugal reedel sõidetud teise etapi võitis hispaanlane Ruben Plaza (Liberty Seguros), Janek Tombak sai 7. koha.

Finišis kavaldas Liberty Segurose meeskond konkurendid üle. Kõik ootasid, et see profitiim teeb tööd avaetapi võitnud sprinteri Manuel Cardoso heaks, kuid tegelikult ründas viimasel kilomeetril aga tuntud «mägironija» Ruben Plaza, kes suutis lõpujoone enne sprintereid ületada, kirjutab rattaprofid.com

Tombak sai täna seitsmenda koha, Erki Pütsep lõpetas etapi grupis, mis kaotas võitjale 16.30 ja sai 91. koha. Mart Ojaveel kogunes täna kaotust 29.14 ja sai 104. koha..

Kahe etapi kokkuvõttes on Liberty Segurose meeskonna valduses kaks esimest kohta. Liidrisärk jäi täna kolmandana lõpetanud Cardoso selga, Plaza tõusis teiseks. Tombak on kaheksas, kaotades liidrile 13 sekundiga. Pütsep on 89. ja Ojavee 102.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles