Tammeka loobus Fernandesi teenetest ja otsib uut ründajat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hugo Fernandes (keskel) mängus Tallinna Kalevi vastu.
Hugo Fernandes (keskel) mängus Tallinna Kalevi vastu. Foto: Rein Murakas

Tartu Tammeka jalgpallimeeskonna peatreener Uwe Erkenbrecher lausus pärast 2:2 viiki FC Floraga, et klubi on loobunud 22-aastase portugallasest ründaja Hugo Fernandesi teenetest.

«Lõpetasime lepingu, sest temaga oli liiga palju probleeme. Asi oli suhtumises, ta oli lihtsalt vale mees valel ajal ja vales kohas,» nentis treener. «Otsime talle asendajat ja meil ongi praegu üks uus ründaja testimisel, ta on treeningutel kaasa teinud. Kahjuks ei saa ma veel tema nime öelda, ehk järgmisel nädalal.»

Floralt näpatud viigipunkt tegi sakslasele mõistagi ainult head meelt. «Vajasime seda, võitleme kohtadele tabeli tagumises otsas ja seal on iga punkt hädavajalik. Poisid olid tublid. Tõsi, meeskond muutub järjest nooremaks, tänagi oli mõni 1995. aasta poiss platsil,» viitas Erkenbrecher algrivistusse kuulunud kaitsjale Siim Sillaotsale. «Kas lähme tugevamaks või nõrgemaks? Nii seda kui teist, aga põhirivistuses tunneme kogemustest küll natuke puudust,» tunnistas juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles