10 440 minutit jalgpalli: raudmees Ken Kallaste superseeria sai lõpu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Kallaste Nõmme Kalju särgis
Ken Kallaste Nõmme Kalju särgis Foto: Toomas Huik

Nõmme Kalju vasakkaitsja Ken Kallaste, kes oli enne laupäevast Premium liiga kohtumist FC Infonetiga kaasa teinud viimased 116 järjestikust meistriliiga kohtumist algusest lõpuni, enam sama saavutusega uhkeldada ei saa, kirjutab soccernet.ee.

Nimelt otsustas Kalju peatreener Igor Prins anda tähtsate Meistrite Liiga mängude vahel mitmele põhimehele - kelle sekka kuulus ka Kallaste - puhkust. Seetõttu sekkus 24-aastane kaitsja Infoneti vastu vahetusest ning tegi kaasa kogu teise poolaja.

Viimati jättis Kallaste mängu vahele 2010. aasta 1. mail Kohtla-Järve Lootuse vastu, kui kandis eelmisest kohtumisest saadud punase kaardi tõttu mängukeeldu. Sellest ajast peale tegi mees kaasa eranditult kõikides Kalju meistriliiga kohtumistes ja seda algusest lõpuni - 116 mängu ehk 10 440 mänguminutit. Veatu seeria kestis kokku üle kolme aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles