U18 korvpallikoondis sai B-divisjoni EMil 7. koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Urmas Luik

Eesti U18 noormeeste korvpallikoondis lõpetas Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni finaalturniiri 7. kohaga. 

Täna võideti viimases kohamängus Hollandit 68:75, kellele alagrupis kaotati ning täna pärast kolmandat veerandit juhtisid hollandlased 10 silmaga, vahendab basket.ee. 

Viimase veerandi võitsid eestlased 31:14 ning võtsid mängu võidu ja EM-i seitsmenda koha. Tänases mängus viskas Karl Robin Jürjens 17, Sten Olmre 14, Saimon Sutt 13 ning Jaagup Russak 11 punkti. Vastaste resultatiivseim oli Jaron Dijkhuizen 19 punktiga.

B-divisjoni finaalis mängivad Poola ja Montenegro ning pronksimängus on vastamisi Belgia ja Makedoonia, turniiri esikolmik saab järgmiseks aastaks koha A-divisjonis. Järgmiseks aastaks peavad aste madalamale kolima A-divisjoni kolm viimast - Ukraina, Bulgaaria ja Sloveenia. U18 vanuse Euroopa meistritiitli peale mängivad täna õhtul Lätis Horvaatia ja Türgi, võõrustajad lätlased mängivad Hispaaniaga pronksi peale. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles