Liverpooli esiväravavaht: mind saadeti Itaaliasse vastu tahtmist

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pepe Reina.
Pepe Reina. Foto: SCANPIX

Viimased kaheksa aastat Liverpooli jalgpallimeeskonna väravat kaitsnud hispaanlane Pepe Reina avaldas nördimust selle üle, et klubi otsustas ta Itaalia kõrgliigasse laenule saata.

Liverpool ostis suvel uueks esiväravavahiks belglase Simon Mignolet ning Reina saadeti laenule Napolisse. «See polnud minu otsus, aga aktsepteerin seda,» lausus 30-aastane hispaanlane, kes on Liverpooli esindanud 394 mängus ja hoidnud neist 176 värava puhtana. Lisaks on ta mänginud 28 korda Hispaania koondise eest.

«Kahetsen vaid seda, millisel moel lahkun. Loomulikult olen pettunud, et treenerid otsustasid mind Napolisse laenule saata, aga ei rääkinud mulle eelnevalt selle kohta midagi. Usun, et olen paremat väärt, ehkki mõistan, et jalgpallis tuleb vahel langetada raskeid otsuseid,» lausus Reina.

Samas rõõmustas väravavaht võimaluse üle töötada taas koos Liverpooli endise peatreeneri Rafael Beniteziga. «Pean teda parimaks treeneriks, kelle käe all olen mänginud. Lisaks lähen ühest suurest klubist teise. Napoli on mitmes mõttes nagu see Liverpool, kuhu ma 2005. aastal saabusin – mind võeti armastusväärselt vastu ning klubil on suured sihid,» sõnas Reina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles