Eluaegse keelu saanud dopingutreener: homme võtan end töötukassas arvele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Borzov
Nikolai Borzov Foto: Idakeskuse Spordiklubi kodulehekülg

Ujumistreener Nikolai Borzov, kellele määrati oma 17-aastasele õpilasele Anita Stepanenkole salaja dopingu manustamise eest tänase otsusega eluaegne keeld treenerina töötada, tunnistas venekeelsele Postimehele, et peab karistust liiga karmiks, kuid ei kavatse seda apelleerida.

«Ütlesin juba varem, et võtan igasuguse karistuse vastu rahulikult ja väärikalt – kuigi leian ikkagi, et see on liialt karm,» lausus Borzov. «Mis puudutab Anita karistuse edasikaebamist, siis pean esmalt nõu advokaadiga ja seejärel langetame otsuse. Enda osas ei tee ma midagi, ei paku huvi,» lisas ta.

Borzov kaotas skandaali tagajärjel töö treenerina ja on enda sõnul praegu töötu. «Homme lähen ja võtan end Töötukassas arvele. Mul on paar mõtet, millega edaspidi tegelema hakata, kuid ma ei soovi neist praegu rääkida,» jäi ta napisõnaliseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles