Vesik ja Kollo said EMil soodsa alagrupi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Vesik.
Rivo Vesik. Foto: FIVB

Eesti rannavõrkpalli esipaar Kristo Kollo ja Rivo Vesik teenisid sel nädalal Austrias Klagenfurtis algavatele Euroopa meistrivõistlustele vabapääsme. «See oli meie jaoks pigem ilus üllatus, mitte asi, mida oleks pidanud eeldama. Aga no 12 aastat olen mänginud ja esimest korda sain vabapääsme, oli ka aeg!» kommenteeris Vesik positiivset uudist.


Viimati osalesid Vesik ja Kollo nädalavahetusel Venemaal Anapas peetud turniiril, kus saadi 9. koht. Vesiku sõnul muutub mängupilt paremuse suunas. «Kaks esimest mängu olid seal head, kolmas ja neljas mitte nii head. Oleksime võinud oma rünnakul paremini tegutseda,» sõnas ta oma mängu kohta.

Ka vajalikke FIVB punkte on suudetud viimaste turniiridega koguda.

«Vaikselt saame juba turniiridele peale ning see on kõige tähtsam, me vajame eelkõige häid mänge.»
EMil on Eesti duol alagrupis üsna jõukohased vastased, kui mängitakse kahe Läti paari ning Tšehhiga. «Läheme ikka võidumõtetega ja loodame oma taseme välja mängida. Alagrupivastased peaks jõukohased olema,» uskus Vesik.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles