Lõbus videomeenutus: noorkorvpallurite laagrisuvi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuksi korvpallilaager.
Tuksi korvpallilaager. Foto: MTÜ Spordilaagrid

MTÜ Spordilaagrid poolt korraldatud suvised Tuksi ja Jõulumäe kossulaagrites tegi kaasa ligi paarsada last ja mitukümmend treenerit.

Esindatud olid mitmed tugevad klubid oma vanuseklassi parimate mängijatega. Nii olid Tuksi kohale tulnud näiteks Korvpalliklubi Viimsi, Spordiklubi Marcuse, Audentese Spordiklubi, Tartu Kalevi, Tallinna BC Star’i ja Tallinna Kalevi minipallurid. Paljud eelpool mainitud klubide lapsed olid esindatud ka Jõulumäel, kus lisaks teistele oli kohal ka hiljutine C2-vanuseklassi Eesti meister BC Rakvere Tarvas.

Kossulaagrid on tavapärastest treeninglaagritest  mõnevõrra erinevad. Olulisel kohal on küll tõsine treening, kuid samas ka mitmed võistlused kui ka lõbus ning lahe vaba aja sisustamine. Kossulaagrite korraldajad peavad oluliseks, et üheaegselt füüsisega areneks ka lapse vaimne pool.

Kossulaagrite korraldajate Meelis Raiendi ja Henri Ausmaa sõnul on laste spordilaagritel oma olemuselt ja ülesehituselt lapse arengule väga oluline roll. Paljude jaoks on see esimeseks korraks, kui ollakse eemal emast ja isast.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles