Graumann ja Bratuhhina võitsid Zagrebis pronksi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Liis Graumann (paremal) oma eelmise partneri Natalja Bratuhhinaga.
Mari-Liis Graumann (paremal) oma eelmise partneri Natalja Bratuhhinaga. Foto: Keete Puri.
Mari-Liis Graumann - Natalja Bratuhhina alistasid Zagrebi Satellite'i rannavõrkpalliturniiril pronksimatšis kodused konkurendid Kadri Puri - Polina Bratuhhina 2:0 (11, 18).

Kolmas koht tõi auhinnaraha 650 (üle 10 000 krooni) ja neljas koht 450 eurot (7000 krooni), kirjutab volley.ee.

Kaks Eesti paremat paari olid omavahel vastamisi kolmandas ringis ja siis said 2:1 (-17, 13, 14) võidu Puri - Bratuhhina. «Meil oli rohkem jõudu alles. Väga hea turniir oli!» rõõmustas Graumann, kes pälvis mullu koos paarilisega sama tasemega turniiril Gdanskis esikoha.

Poolfinaalis kaoatasid Graumann - Bratuhhina rahvusvahelisel areenil esmakordselt koos mängivatele itaallannadele Greta Cicolari - Marta Menegatti 0:2 (-17, -14). Puri - Bratuhhina jäid teises paaris alla Sabine Swoboda - Jill Jasperile 0:2 (-18, -19). Esimest hooaega koos mängiv Austria duo sai eelmisel nädalal Badeni EM-etapil 13. koha. Puri - Bratuhhina ja Kristel Kiens - Kertti Külm seal mäletatavasti põhiturniirile ei jõudnud. Swoboda lõpetas mullu koos Sara Montagnolliga koos mängides EM-i 13. positsioonil.

Kui kõik kolm senipeetud kohtumist võitnud Puri - Bratuhhina kindlustasid koha poolfinaalis juba eile, siis Graumann - Natalja Bratuhhina alistasid täna hommikul miinusringis vähem kui poole tunniga Sloveenia õdede paari Erika ja Simona Fabjani 2:0 (12, 16).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles