Siena üks põhimees siirdub NBA asemel Hiinasse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bobby Brown.
Bobby Brown. Foto: SCANPIX

Valitseva Itaalia meistri Siena Montepaschi korvpalliklubi ridadest lahkus Bobby Brown, kes siirdub Hiinasse Dongguan Leopardsi klubisse.

Lõppenud hooajal koos Eesti koondislase Kristjan Kanguriga koduse liiga tšempioniks tulnud ja Euroliigas 16 parema meeskonna hulka jõudnud Browni seostati pigem NBA klubidega, sest 28-aastane mängujuht viibis hiljuti treeninglaagris New York Knicksi juures. Nüüd on Twitteri vahendusel selgunud, et Brown siirdub Hiinasse, ent mehe lepingus on klausel, mille kohaselt tohib ta Dongguanist lahkuda, kui teenib NBAsse lepingu enne 15. augustit.

Sienaga ühines Brown lõppenud hooaja alguses ning teenis Itaalia liigas keskmiselt mänguaega 30 minutit, mille jooksul panustas 17,3 punkti, 2,1 lauapalli ja 3,5 korvisööduga. Euroliigas sai Brown keskmiselt platsile 33 minutiks ja tema näitajad olid 18,8 punkti, 1,7 lauapalli ja 5,3 korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles