Reali endine president: Bale tuuakse meeskonda Ronaldo asendajaks

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo Madridi Reali eest löödud väravat tähistamas
Cristiano Ronaldo Madridi Reali eest löödud väravat tähistamas Foto: SCANPIX

Madridi Reali endine president Ramon Calderon usub, et Gareth Bale tuuakse meeskonda kindla eesmärgiga asendada Cristiano Ronaldot .

Bale’i seostatakse tugevalt Madridi meeskonnaga ning 24-aastane ründav poolkaitsja on ise samuti tunnistanud oma huvi Realiga liitumise vastu. Samal ajal on aga mitmel pool räägitud sellest, et Cristiano Ronaldo võib Hispaania suurklubist lahkuda ja liituda oma endise meeskonna Manchester Unitediga.

«Ma tean, et ta (Ronaldo) ei ole klubi praeguse presidendi käitumisega rahul. Ta küsib aastas 20 miljoni euro suurust nettopalka, kuid Realil on  sellega raske nõustuda,» arutles Calderon. «Ta kardab, et Ronaldo tahab ühel hetkel lahkuda. See oleks Realile halb uudis. Mina näeksin teda hea meelega karjääri lõpuni Madridis, kuid hetkel on keeruline olukord. Järgmised nädalad toovad selgust.»

Calderoni järel Reali presidendiks saanud Florentino Perez ise on korduvalt kinnitanud, et Ronaldo jääb kuni karjääri lõpuni tema meeskonda. Samal ajal on Prantsusmaa meedia avaldanud, et Ronaldo ja tema agent on vahepeal käinud kohtumas ülirikka Monaco jalgpalliklubi juhtidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles