Ancelotti kinnitab: Real peab läbirääkimisi Gareth Bale’iga

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bale sõitmas eilsele Tottenhami treeningule
Bale sõitmas eilsele Tottenhami treeningule Foto: SCANPIX

Lõpuks ometi on Gareth Bale’i üleminekusaaga osas kuulda ka midagi ametlikku. Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Carlo Ancelotti kinnitas, et klubi peab 24-aastase Tottenhami ründava poolkaitsjaga läbirääkimisi.

«Hetkel on Bale’ist keeruline rääkida, sest praegu ei ole ta Madridi Reali mängija,» rääkis Ancelotti Reali treeninglaagris Los Angeleses, vahendab Eurosport. «Ma usun, et klubi peab läbirääkimisi, et leida olukorrale lahendus.»

Ancelotti lisas, et tema isiklikult ei ole Bale’iga rääkinud. Inglismaa ja Hispaania meedia andmetel käib Real Bale’i eest välja 85 miljonit naela, mis oleks jalgpallimaailma kõigi aegade suurim üleminek. Senine rekord on Cristiano Ronaldo käes, kes siirdus 2009. aastal Manchester Unitedist Reali 80 miljoni naela eest.  

«Ma ei ole harjunud rääkima mängijatest, kes ei kuulu minu meeskonda. See ei oleks õige,» jätkas Ancelotti poliitiliselt korrektselt.

Viimaste andmete kohaselt on Bale andnud Tottenhami peatreenerle Andre Villas-Boasile teada, et soovib Realiga liituda. Real pani mõni päev tagasi Bale’ile peale lisapinged, vihjates sellele, et järgmist võimalust Madridiga liitumiseks ei pruugi mehel enam tulla.

Reali endine president Ramon Calderon avaldas aga arvamust, et Bale tuuakse meeskonda asendama Cristiano Ronaldot, kes võib meeskonnast lahkuda.

El Confidenciali andmetel kohtub Reali praegune president Florentino Perez Tottenhami esindajatega 6. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles