Sander Pärn: ralli algus oli täpselt selline, nagu tahtsime

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn.
Sander Pärn. Foto: Timo Anis

Soome MM-rallil avapäeva järel JWRC klassis esikohta hoidev rallipaar Sander Pärn - Ken Järveoja võitis esimesel päeval kuuest katsest tervelt kolm.

Kiiruskatsete tulemusi vaadates nähtub, et Pärn – Järveoja mahtusid kogu päeva jooksul pildile ja vaid korra päeva viimasel katsel jäid nad esikolmikust välja. «Esimese võistluspäevaga jääme kindlasti rahule. Ralli algus on meie jaoks olnud väga hea, just selline nagu tahtsime. Eks täna oli rohkem publikule sõitmine ja homme algavad tõelised Soome ralli katsed,» rääkis Pärn neljapäeva õhtul.

Kolme katsevõidu eest said Pärn – Järveoja ka kolm punkti meistrivõistluste arvestuses. «Need kolm punkti on meie jaoks väga olulised. See näitab, et meil on kiirus olemas ja suudame teistega võidu sõita küll,» rääkis Pärn.

Reedel on kavas täispikk rallipäev, kui sõidetakse 9 kiiruskatset. «Homne päev saab kindlasti tulema raske. Nagu täna näha võis, on konkurendid väga kiired ja pingutama peame maksimaalselt. Läheme homme üritama sõita samas tempos ja püüame vastaseid mitte mööda lasta,» ütles Sander päeva lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles