Sõbrad innustavad Rajat tippsordis jätkama

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Raja
Andres Raja Foto: Liis Treimann

«Minule olulised inimesed olid siin kohal. Tundub, et nad näevad mul isegi suuremat potentsiaali kui ma ise,» ütles eile õhtul Rakveres oma tänavuse parima tulemusega 7960 punkti Eesti kümnevõistluse meistriks kroonitud Andres Raja Õhtulehele.

Talvel mõtles Raja veel tippspordist loobumisele, kuid sõbrad ei ole lasknud sel juhtuda. Eesti meistrivõistlusi alustas Raja võimsalt – 100 m jooksus sai ta lubatust tugevama taganttuulega kirja 10,79 ja kaugushüppes määrustepärase tuulega 7.53.

Raja hiilgavad sooritused rõõmustasid ka tema endist trennikaaslast Gerri Pärsonit, kes on vana semu keerulisel eluetapil võimaluste piires rahaliselt toetanud.

«Vigastustest taastumine on raskeim aeg, siis kaovad sponsorid ära, tean seda omast käest. Olen abistanud lihtsate asjadega, et Andresel oleks söök laual ja ta saaks treenida,» rääkis Pärson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles