Kalju Meistrite Liiga kordusmängu Tšehhis vilistab kogenud rootslane

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefan Johannesson
Stefan Johannesson Foto: SCANPIX

Nõmme Kalju peab kolmapäeval Tšehhis UEFA Meistrite Liiga kolmanda eelringi korduskohtumise võõrustaja Viktoria Plzeni vastu, kus mängu hoiavad ohjes rootslased, eesotsas peakohtunikuga Stefan Johannesson.

41-aastane Johannesson on väga kogenud vilemees, olles teenindanud Rootsi liiga mänge ning ka rahvusvaheliselt Meistrite Liiga, Euroopa Liiga ning ka koondiste EM- ja MM-valikmänge. Teda teenindavad abikohtunikena Stefan Wittberg ja Mehmet Culum ning neljanda kohtuniku rollis on Markus Strömbergsson.

Eestiga on Johannessonil seost niipalju, et aastal 2003 vilistas ta Eesti ja Poola koondiste vahelist sõpruskohtumist, mille sinisärgid kaotasid 1:2, kusjuures tollal kuulus veel sinisärkide algkoosseisu praegune kaljukas Sergei Terehhov.

Viktoria Plzen ja Nõmme Kalju panevad kolmapäeval, 7. augustil palli Doosan Arenal mängu kell 20.15 Eesti aja järgi. Avakohtumise Tallinnas võitsid tšehhid numbritega 4:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles