Eesti rannavõrkpallur kuumas Türgis: pilt kadus eest ja kukkusin näoli põõsasse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Kiens ja Janne Kongshavn.
Kristel Kiens ja Janne Kongshavn. Foto: volley.ee

Kristel Kiens mängis möödunud nädalavahetusel koos Norra võrkpalluri Janne Kongshavniga Türgi rannavõrkpalli karikasarja etapil, kus saavutati kolmas koht. Käimasoleval nädalal ootab eestlannat ees turniir Austrias, vahendab volley.ee.

«Neljapäeval saime niisama olemist ja trenni nautida, et järgmisel päeval algavaks võistluseks ennast valmis seada. Reedel oli meil üks mäng, kus kohtusime Türgi juunioride võistkonnaga - saime kindla 2:0 võidu,» kirjeldas eestlanna turniiri algust.

«Laupäeval ootas ees juba raskem kohtumine Ukraina - Türgi võistkonnaga. Hommikul tabas mind ebameeldiv üllatus, kui kõht otsustas millegi peale vihastada ja enam koostööd mitte teha. Asi läks käest ära ja korraks kadus pilt eest, kukkusin otse põõsasse näoli maha. Pärast seda sain turgutava süsti ja batooni ning suhkruste jookidega tuli ennast mänguks korda saada. Meie mängu ajaks, mis algas kella 15 ajal päeval, oli väljas 40 plusskraadi. Minu seisukorra tõttu võtsime taktikaks Jannet teistel pallidel võimalikult palju kasutada. Kahjuks jäi natukene puudu ja saime napi 1:2 kaotuse. Seega ootas õhtul meid ees veel üks mäng, et tagada koht poolfinaalis,» rääkis Kiens.

«Vahepeal veetsin aega magamise ja enda putitamisega. Õnneks järgmise mängu ajal oli temperatuur palju leebem ja väljakule olid ka varjud tekkinud. Kohtusime Bulgaaria võistkonnaga, kellele enda servidega pahandust tegime ja korjasime ka mitmeid kaitsepalle üles. Saime kindla 2:0 võidu. Hoidsin pöidlaid, et öö telgis rahulikuma unega tuleks ning järmisel päeval paremas vormis oleksin. Vähemalt hommikul oli enesetunne parem. Poolfinaalis kohtusime Türgi - Gruusia paariga. Nad näitasid väga head kaitsemängu ja olid rünnakul kindlamad ning võitsid mängu 2:1. Andsime küll korraliku lahingu, aga seekord sellest ei piisanud. Tegin ise ka rumala valiku energiat alguses säästa, sest eelmise päeva kehv enesetunne andis ka sellel päeval tunda ning kartsin, et energiat lõpuni ei jätku. Kui tuleb uus sarnane olukord, siis proovin teisiti,» lisas eestlanna.

«Seega tuli keskenduda pronksmedalimängule. Pärast poolfinaali proovisin ennast uuesti valmis seada banaani, limonaadi ja energiajoogiga. Lubasin, et nüüd panen endast kõik välja, sest enam ei ole millegi jaoks energiat vaja hoida. Mängisime meile tundmatu Türgi duoga, kelle vastu keskendusime enda sooritustele. Saime servi hästi tööle ja surusime vastaseid rünnakul ebamugavasse positsiooni, mille abil saime mitmeid kaitsepalle endale. Võitsime mängu kaks-null resultaadiga. Pärast mängu hakkas silme ees taaskord virvendama, kuid saime seekord õigel ajal jaole. Viskasin pikali ning jää ja vee abiga olin varsti normis. Nagu öeldakse: lõpp hea, kõik hea. Lõpetasime turniiri võiduga ja saime pronksmedalid vastu võtta,» võttis Kiens turniiri kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles