Tihhon Šišovile määrati sülitamise eest kolmemänguline keeld

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tihhon Šišov (mustas).
Tihhon Šišov (mustas). Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Eesti jalgpalli meistriliigas määrati trahve ning mängukeelde. Nõmme JK Kalju mängija Tihhon Šišov diskvalifitseeriti kolmeks liigamänguks seoses 3. augustil JK Tallinna Kalevi ja Kalju vahel peetud mängus aset leidnud vahejuhtumiga. Šišovi rikkumine tulenes distsplinaarmääruse punktist, mis puudutab sülitamist vastase suunas.

Liigas neljandat kohta hoidev JK Sillamäe Kalev sai seoses turvateenistuse mitterahuldava tegutsemisega 500 euro suuruse rahatrahvi. Turvateenistuse käitumine jättis tõsiselt soovida 20. juulil peetud kohtumisel Sillamäe klubi ja Tallinna FC Flora vahel. Sillamäe rikkumine lähtus distsiplinaarmääruse punktist, mis puudutab ebapiisavate meetmete rakendamist korra ja turvalisuse tagamiseks staadionil.

Tallinna FC Infoneti esindaja Aleksandr Altosare käitumine pärast 2. augusti kohtumist Tallinna FC Levadia ja Infoneti vahel tõi kaasa 100 euro suuruse trahvi. Altosare rikkumine tulenes distsplinaarmääruse punktist, mis puudutab ebasündsate ja/või solvavate väljendite kasutamist kohtunike suunas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles