Vormel-1 tiimide liit tegi FIA-le viimase pakkumise

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormel-1 meeskondade koosolek.
Vormel-1 meeskondade koosolek. Foto: AP / Scanpix
Vormel-1 meeskondade liit FOTA tegi täna enda sõnade kohaselt Rahvusvahelisele Autoliidule FIA-le viimase pakkumise seoses järgmise hooaja reeglitega.

Reuters avaldas osa FOTA poolt FIA-le saadetud kirjast, kus FOTA teatas: «Kätte on jõudnud aeg, kus meil on vaja leida kompromiss ning jõuda selgusele järgmise aasta maailmameistrivõistluste tingimuste osas. Loodame, et võtate arvesse, et see kiri esindab meeskondade, kes on lubanud sarjas osaleda 2012. aasta lõpuni, seisukohti vaidlusalustes küsimustes. Seega loodame, et kaalute tõsiselt meie ettepanekuid ning üritate vältida mitmete tiimide lahkumist sarjast. Praegu on hetk, kus on aeg leida probleemidele lahendus.»

FIA ja FOTA suurimaks tüliõunaks on küsimus seoses kavandatava eelarvega, kus FIA tahab kehtestada meeskondadele 40 miljoni Inglise naela suuruse eelarvepiirangu ning anda nendele võistkondadele rohkem tehnilisi vabadusi, kes seda paremini täidavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles