Lindpere koduklubi alistas Dmitrijevi oma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (palliga) võtab mõõtu Hispaania koondise kaitseässalt Carles Puyolilt.
Joel Lindpere (palliga) võtab mõõtu Hispaania koondise kaitseässalt Carles Puyolilt. Foto: Mihkel Maripuu

Norrajalgpalli  karikasarja kolmandas ringis sai suure võidu Joel Lindpere koduklubi Tromsö IL, kes alistas kodustaadionil Aleksandr Dmitrijevi tööandja 4:0.

Kui Lindpere Tromsö koosseisu ei kuulunud, siis Dmitrijev tegi Hönefoss BK eest täismängu. Tromsö pääses juba avapoolajaks 1:0 juhtima ning teisel kolmveerandtunnil saadeti Hönefossi võrku veel kolm palli, vahendab soccernet.


Teistest eestlastest oli võidukas Enar Jääger, kes alustas Aalesundi FK eest kohtumist algkoosseisus, kui 2:1 alistati Stavanger IF. Kusjuures lõi Stavangeri tabamuse AaFK pallur Jonatan Tollas Nation.

Karikasarja 4. ringi ei suutnud aga jõuda Bodö/Glimt, kes Norra esiliiga meeskonnale Alta IF suisa 0:3 alla vandus. Pavel Londak tegi kaasa terve heitluse, Alo Bärengrub sekkus mängu 60. minutil vahetusest.

Kõige napimalt jäi edasipääsust ilma Artur Kotenko tööandja Stavangeri Viking, kes Esiliiga meeskonna Bryne FK-ga normaal- ning lisaaja väravateta viiki mängis, pärast mida penaltiseerias Bryne 2:3 paremust tunnistati. Kotenko Vikingi koosseisu ei kuulunud.

Raio Piiroja ja FK Fredrikstadi edasipääs järgmisesse ringi selgub täna õhtul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles