Enim teenivad sportlased: Woods paneb pika puuga ära

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: AFP / Scanpix

Maineka majandusajakirja Forbesi kõige enam teeninud sportlaste edetabelit juhib USA golfiäss Tiger Woods, kes hoolimata ligi aastasest vigastuspausist teenis 12 kuuga 110 miljonit dollarit. Üldises pingereas asub ta sellega kõrgel viiendal kohal.

Eelkõige teenis ta selle summa reklaamlepingute ning golfiriiete disainimisega. Ühtlasi on Woods tabeli järgi kõige enam teeninud mees maailmas. Üldises pingereas asuvad tema ees Angelina Jolie, Oprah Winfrey, Madonna ning Beyonce Knowles.

Sportlaste tabelis järgnevad Woodsile soomlane Kimi Räikkönen ning USA korvpallurid Kobe Bryant ja Michael Jordan, kelle kõigi sissetulek oli 45 miljonit dollarit.

Viiendal kohal on Inglismaa jalgpallituus David Beckham 42 miljoni dollariga. Talle järgneb poksija Manny Pacquiano 40 miljoniga.
Forbesi edetabelis on esimesel kohal näitleja Angelin Jolie, kes kogus aastaga 275 miljonit dollarit.

Forbes edetabelis on võetud arvesse periood 2008. aasta juunist kuni praeguseni. Sissetulekute puhul arvestas Forbes palkasid, boonuseid, auhinnarahasid ning üleminekute ja litsentside eest saadud summasid.


Forbesi edetabeli sportlaste esikuuik:
1.Tiger Woods 110 miljonit dollarit
2. Kimi Räikkönen 45 miljonit dollarit
2.-4. Kobe Bryant 45 miljonit dollarit
2.-4. Michael Jordan 45 miljonit dollarit
5. David Beckham 42 miljonit dollarit
6. Manny Pacquiano 40 miljonit dollarit

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles