Taimsoo ja Raja tegid Müncheni MK-etapil ilusa alguse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Pekingi olümpial istusid Igor Kuzmin, Allar Raja, Vladimir Latin ja Kaspar Taimsoo üheskoos paarisaerulises neljapaadis, siis nüüd asuvad nad üksteise vastu võitlusesse. Raja–Taimsoo ühes paarisaerulises kahepaadis, Latin–Kuzmin teises.
Kui Pekingi olümpial istusid Igor Kuzmin, Allar Raja, Vladimir Latin ja Kaspar Taimsoo üheskoos paarisaerulises neljapaadis, siis nüüd asuvad nad üksteise vastu võitlusesse. Raja–Taimsoo ühes paarisaerulises kahepaadis, Latin–Kuzmin teises. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Allar Raja ja Kaspar Taimsoo said Münchenis peetaval sõudmise MK-etapil paarisaerulisel kahepaadil oma eelsõidus teise koha ning pääsesid otse poolfinaali.

Esikoha said teises eelsõidus uusmeremaalased  Matthew Trott ja Nathan Cohen. Eestlased kaotasid neile 2,25 sekundiga.Poolfinaalid peetakse homme.

Esimeses eelsõidus olnud Igor Kuzmin ja Vladimir Latin said oma sõidus neljanda koha, kaotades sõidu võitjatele inglastele Matthew Wellsile ja Stephen Rowbothamile ligi 12 sekundiga.  Nüüd peavad nad poolfinaalikohta läbi tänaõhtuste lohutussõitude püüdma.

 Kolmanda eelsõidu edasipääsejad on Saksamaa 1 ja 2 (ajad 6.18,02 ja 6.19,69) ning Belgia 2 (6.23,69)


Meeste ühepaadisõidud, kus stardib ka Jüri Jaanson algavad Eesti aja järgi kell 12.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles