Igor Kuzmin-Vladimir Latin said Müncheni MK-etapil 10. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Pekingi olümpial istusid Igor Kuzmin, Allar Raja, Vladimir Latin ja Kaspar Taimsoo üheskoos paarisaerulises neljapaadis, siis nüüd asuvad nad üksteise vastu võitlusesse. Raja–Taimsoo ühes paarisaerulises kahepaadis, Latin–Kuzmin teises.
Kui Pekingi olümpial istusid Igor Kuzmin, Allar Raja, Vladimir Latin ja Kaspar Taimsoo üheskoos paarisaerulises neljapaadis, siis nüüd asuvad nad üksteise vastu võitlusesse. Raja–Taimsoo ühes paarisaerulises kahepaadis, Latin–Kuzmin teises. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eesti paarisaeru kahepaadi teine koosseis Vladimir Latin ja Igor Kuzmin pääsesid Mücheni MK-etapil võistlema B-finaali kohtadele 7-12. Seal sõideti Hiina esimese (6.43,55), Hiina teise (6.45,38) ja Belgia teise (6.48,15) järel välja neljas tulemus (6.51,02), mis kokkuvõtvalt tähendab MK-l 10. kohta. Meie meestele järgnes Poola 2 (6.54,57).

Ainsana jõudsid eestlastest esimese kuue hulka paarisaeru kahepaadil sõudvad Allar Raja ja Kaspar Taimsoo. Finaal sõidetakse täna hommikul ja meie meeste vastasteks on kaks Saksamaa duot, Uus-Meremaa, Inglismaa ja Poola.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles