Branson lõpetab Brawn GP toetamise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Branson (vasakul) ja Ross Brawn.
Richard Branson (vasakul) ja Ross Brawn. Foto: AP / Scanpix

Briti miljardär, Virgini omanik Richard Branson avaldas täna, et ei kavatse järgmisel hooajal enam Brawn GP vormelimeeskonda toetada, kuna see osutus liiga kulukaks.

Virgin asus Brawn GP-d toetama vahetult enne tänavuse hooaja algust, kui Ross Brawn sarjast lahkunud Honda varemetele uue tiimi ehitas, kirjutab Planet-F1.

Hooaja alguses ei osanud ilmselt keegi ennustada, et seitsme etapi järel on MM-sarja liidrikohal Jenson Button ja meeskondlikus arvestuses juhib Brawn GP.

Säärane edu muudab aga järgmise aasta rahanumbrid märksa suuremaks ning Branson tunnistas, et ei saa meeskonda enam toetada. «Sõlmisime sponsorlepingu väga odavalt ja see on meile kõvasti kasuks tulnud, oleme saanud ülemaailmset reklaami,» sõnas Branson. «Aga kahltlustan, et järgmisel aastal on see summa astronoomiline ja me peame ilmselt mõne väiksema meeskonna otsima.»

«Nende väärtus on praktiliselt nullist kasvanud 50 miljoni naelsterlinguni,» lisas Branson. «Meil on nende üle äärmisel hea meel ja hooaja lõpus võime öelda, et meil oli nendega fantastiline aasta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles