Bayern alustas Bundesligat võiduga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni mängijad väravat tähistamas.
Müncheni Bayerni mängijad väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Eile õhtul tehti algust Bundesliga uue hooajaga ja avamängus tuli kohe väljakule ka tiitlikaitsja Müncheni Bayern. Koduväljakul mänginud Bayern alistas Saksamaa jalgpallimeistrivõistluste avavoorus 3:1 Mönchengladbachi Borussia.

Bayern asus kohtumist juhtima 12. minutil, kui väravani jõudis Arjen Robben. Juba 16. minutil suurendas võõrustajate eduseisu Mario Mandžukić. 40. minutil lõi Bayerni kaitsja Dante omavärava ja tulemusega 2:1 ka avapoolaeg lõppes.

Kohtumise lõppseisu vormistas 69. minutil David Alaba penaltist. Seejuures oli minut varem penaltil eksinud Thomas Müller.

«Selline tulemus oli vajalik, et meeskond koguks enesekindlust, kuna osadel meestel on praeguseks olnud veel vähe mängupraktikat,» sõnas Bayerni peatreener Pep Guardiola mängujärgselt Reutersile.

Bayerni poolel ei kuulunud koosseisu suvel meeskonnaga liitunud Thiago Alcantara ja Mario Götze, esimene jäi kohtumisest kõrvale palaviku tõttu ja teine pole vigastusest paranemise järel jõudnud veel piisavalt treenida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles