Cristiano Ronaldo: mul oli Parisega väga lõbus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton
Paris Hilton Foto: AFP / Scanpix

Üle-eelmisel nädalal seltskonnatähe Paris Hiltoniga aega veetnud jalgpallur Cristiano Ronaldo rääkis Briti kõmulehele The Sun, et veetis Hiltoniga lõbusalt aega.

«Ta oli tõeliselt lahe tüdruk ja meil oli väga lõbus juttu rääkida,» sõnas Ronaldo.



Ronaldo ja Hilton kohtusid Hollywoodis My House’i klubis, hiljem läksid nad Hiltoni õe Nicky villasse, kust jalgpallur alles kell viis hommikul lahkus.



«Mina olen noor mees ja Paris on noor naine, see, et me klubis omavahel rääkisime, on täpselt, mis meievanused normaalsed inimesed teevad,» selgitas Ronaldo.



Ent Hilton ja Manchester Unitedist Madridi Reali siirdunud Ronaldo lähiajal enam kohtuda ei plaani. «Ta elab tuhandeid miile eemal ja tal on kiire, minul on Madridis kuhjaga tegemist, seega pole ma kindel, et meil enam kokku saada õnnestub,» tõdes Ronaldo.



Pühapäeval lendas Ronaldo USAst Saksamaale, kuid enne seda jõudis ta aega veeta kolledžiõpilase ja tolle sõbraga. Esmalt käidi õhtusöögil Beverly Hillsi hotellis ning seejärel siirdus Ronaldo koos blondi kaunitariga oma tuppa.



«Võtan oma lühikesest suvepuhkusest kõik, mis võtta annab,» ütles Ronaldo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles