Eestlaste meeskondadel oli Norras halb päev

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Londak
Pavel Londak Foto: Toomas Huik

Norra jalgpalli meistriliigas mängivate eestlaste koduklubid ei leia kuidagi head hoogu ja eilses mänguvoorus ei suudetud kamba peale võtta ühtegi võitu.

Alo Bärengrub ja Pavel Londak mängisid mõlemad küll terve kohtumise, kuid Lilleströmi vastu tuli leppida 1:1 viigiga, vahendab Soccernet.ee.



Tabelis paiknetakse eelviimasel, 15. kohal.



Artur Kotenko koduklubi Stavangeri Viking tegi koduväljakul Bergeni Branniga samuti 1:1 viigi ja liigatabelis ollakse üheksandal kohal. Eesti koondise puurivaht Vikingi koosseisu ei kuulunud.



Eelmise hooaja Norra hõbedameeskond Fredrikstad pole see aasta sarnast hoogu leidnud ja Molde vastu tuli leppida 0:2 kaotusega. Raio Piiroja tegi kaasa kogu kohtumise. Tabeli 14. koht kindlasti Fredrikstadi ei rahulda.



Joel Lindpere mängis 67 minutit, kui Tromsö kaotas 1:2 Strömsgodsetile. Eestlasest poolkaitsja koduklubi, mullu pronksile tulnud Tromsö asub tabelis 12. real.



Enar Jäägeri koduklubi Aalesund võõrustas päev varem tabeliliidrit Trondhemi Rosenborgi ja vastu võeti kui 0:3 kaotus. Jääger tegi kaasa kõik 90 mänguminutit ja Aalesund jätkab tabelis eestlaste koduklubidest kõrgeimal, kaheksandal kohal.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles