Video: Tallinnast pärit tõkkesprinter sai poolfinaalis vigastada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Šabanov.
Konstantin Šabanov. Foto: SCANPIX

Moskvas toimuva kergejõustiku MMi 110 meetri tõkkejooksu esimene poolfinaal lõppes õnnetult kahele sprinterile, kes pidid jooksu katkestama. Üheks neist oli Pihkvas sündinud ja aastaid Tallinnas elanud Konstantin Šabanov.

Kahest poolfinaalist esimeses jooksus katkestas esmalt võistluse just Šabanov, kes haaras juba pärast esimest tõket oma jalast kinni ning jättis jooksu pooleli. Aastaid Tallinnas elanud Šabanov soovis omal ajal Eestit esindada, ent kodakondsuse tõttu tekkinud probleemid viisid mehe Venemaale, mille lipu all ta tänaseni võistleb.

Lisaks Šabanovile sattus Moskvas napilt enne finišit raskustesse ka Jamaika esindaja Hansle Parchment, kes suutis tõkke ületamisel endale samuti viga teha.

Esimesest poolfinaalist pääsesid õhtusesse finaali ameeriklane Jason Richards (13,34), prantslane Thomas Martinot-Lagarde (13,39) ja ameeriklane Aries Merritt (13,44), teisest poolfinaalist said edasi venelane Sergei Šubenkov (13,17), ameeriklased David Oliver (13,18) ja Ryan Wilson (13,20), jamaikalane Andrew Riley (13,30) ja britt William Sharman (13,34).

Meeste 100 meetri tõkkejooksu finaal toimub täna õhtul Eesti aja järgi kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles