Siena pikendas keskmängijaga lepingut, Sanikidze lahkub klubist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Sanikidze.
Viktor Sanikidze. Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondislase Kristjan Kanguri koduklubi Siena Montepaschi on Itaalia ajalehe väitel pikendamas lepingut oma keskmängijaga, mistõttu on tõenäoline, et suure ääre positsiooni mänginud Viktor Sanikidze lahkub meeskonnast.

Lõppenud hooajal Itaalia meistriks tulnud Siena on väidetavalt jõudnud lepingu uuendamiseni 206 cm pikkuse Benjamin Ortneriga. 30-aastane Austria mängumees sõlmib Kanguri koduklubi aastase lepingu, vahendas Itaalia ajaleht La Nazione.

Selle uudise valguses väidab La Nazione ka seda, et 203 cm pikkune 2008.-2009. hooajal Tartu Ülikool Rocki meeskonnas mänginud Sanikidze võib olla meeskonnast lahkumas.

Varasemalt on teada, et Kanguri koduklubiga liituvad sel aastal NBA draftis valitud Erick Green, Sankt Peterburgi Spartakist liitunud Josh Carter ja eelmisel hooajal nii Hiinas kui Itaalias pallinud ääremängija Othello Hunter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles