Tugevuselt teise liiga klubi QPR jahib Inglismaa koondislasi

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jermain Defoe
Jermain Defoe Foto: SCANPIX

QPR-i peatreener Harry Redknapp loodab lähinädalatel meeskonda tuua eelmisel suvel koos Inglismaa koondisega Euroopa meistrivõistlustel mänginud Scott Parkeri ja Jermaine Defoe, vahendab Soccernet.ee The Telegraphi.

Tottenhamis on mõlemad mehed uute saabujate tõttu oma kohta kaotamas ning QPR, kes soovib iga hinna eest tagasi Premier League'i tõusta, on valmis nad meeskonda tooma.

Keskväljamehe Parkeri ostmine umbes 3 miljoni naelsterlingu eest on peaaegu kindel ning seda kinnitas hiljuti Redknapp ise. Teisipäeval olevat Parker läbinud ka arstliku kontrolli.

Parker on valmis QPR-iga liituma vaatamata sellele, et tema vastu tunnevad huvi Premier League'i klubid West Ham ja Crystal Palace.

Järgmisena võtab Redknapp ette 30-aastase ründeässa Defoe, kelle toomine saab aga palju keerulisem olema: kuigi QPR võib küllaltki kopsaka üleminekutasu lauale panna ning talle korralikku palka maksta, siis on kaheldav, kas Defoe ise on valmis Championshipi siirduma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles