Mosley kavatseb FIA presidendina jätkata

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIA president Max Mosley.
FIA president Max Mosley. Foto: AFP / Scanpix
Rahvusvahelise Autoliidu FIA president Max Mosley teatas, et kavatseb sel oktoobril uuesti samale ametikohale kandideerida, kuna tüli vormel-1 tiimide liidu FOTA-ga ei jäta tema arvates muud võimalust.

Kolmapäeval kohtub FIA Maailma Mootorispordikomitee Pariisis, et arutada meeskondade ähvardust luua konkureeriv võistlussari ning sellele eelnevalt teatas Mosley, et osade võistkondade soovist hoolimata ei kavatse ta ametit maha panna, vahendab Sponest.

Teisipäeval saatis FIA president kõigile organisatsiooni liikmetele kirja, et nemad peavad otsustama, kas Mosley peaks jätkama presidendiametil või mitte.

«Viimaste nädalatega olen üha enam aru saanud, et mässavate meeskondade üks eesmärk on mind ametist tagandada,» kirjutas Mosley. «FIA liikmeskond üksi peab demokraatia teel valima oma juhi, mitte autokontsernid või vormel-1 meeskondade indiviidid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles