Kanguri koduklubi värbas NBAst tagamängija

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim English (paremal).
Kim English (paremal). Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondislase Kristjan Kanguri koduklubi Siena Montepaschi täiendas meeskonda NBAs pallinud tagamängija Kim Englishiga.

Siena ja 24-aastane English on väidetavalt jõudnud lepingu sõlmimise asjus kokkuleppele ning ameeriklane siirdub valitseva Itaalia meistri ridadesse, vahendas Sportando portaal.

2012. aastal NBA draftis kokkuvõttes 44. mängijana valitud English kuulus 2012.-2013. hooajal Detroit Pistonsi ridadesse. 1.98 pikkune tagamängija sai Pistonsis keskmiselt mänguaega 10 minutit, mille jooksul jäi tema näitajaks 2,9 punkti. Käesoleva aasta juulis loobus Pistons Englishi teenetest.

Lõppenud hooajal Itaalia meistriks tulnud Sienaga on lisaks liitumas sel aastal NBA draftis valitud Erick Green, Sankt Peterburgi Spartakist liitunud Josh Carter ja eelmisel hooajal nii Hiinas kui Itaalias pallinud ääremängija Othello Hunter. Samuti pikendati lepingut keskmängija Benjamin Ortneriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles