Eurosport reastas TOP 30 poksijad, tabelis vaid üks Klitško

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gennadi Golovkin
Gennadi Golovkin Foto: SCANPIX

Eurosport koostas TOP 30 tänapäeva poksijatest, keda on ringis kõige huvitavam jälgida. Tabelisse mahtus vaid üks vendadest Klitškodest.

Esikohale paigutas Eurosport Kasahstani poksija Gennadi Golovkini, WBA ja IBO sarjade keskkaalu maailmameistri. Eurosport on varem kirjutanud, et Golovkini karjäär saab olema konarlik, kuna ta on liiga hea – keegi lihtsalt ei taha temaga poksida. Nüüd kirjutab Eurosport Golovkini kohta: «Golovkin suudab vastaseid nokauteerida mõlema käega. Ta on sõimeline alistama kõige tugevamad ja ta tahab publikule etendust pakkuda. Sellise poksija nägemiseks oleme valmis maksma.» 

Teisele kohale paigutas Eurosport võitmatuna püsiva kergkeskkaallase Floyd Mayweatheri, kelle kohta kirjutatakse: «Ta ei möödu meie silmis kunagi Sugar Ray Robinsonist kui aegade parimast, kuid ta on ääretult talendikas ja selle talendi kasutamist on alati au näha.»

Kolmandale kohale paigutati teine kergkeskkaallane Manny Pacquiao, kelle kohta mainitakse: «Ta on tõeline tapja ning tema löögivõimsus on suurepärane. Tihti võtab sõnatuks see, kuidas ta suudab imelised seeriad kombineerida kiiruse ja jõuga.» 

Raskekaalu valitsejatest vendadest Klitškodest pääses tabelisse vaid Vitali Klitško, kelle Eurosport paigutas 16. kohale. Ukrainlase kohta mainiti: «Võib-olla on tema karjääris veel vaid üks-kaks võitu. Ta on meeletult suur tüüp, kes ei ole eriti kiire. Ta ei ole füüsiliselt nii talendikas kui tema noorem vend Vladimir, kuid tema võimas võiduseeria ja tahe võita eristab teda vennast.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles