FIA ja vormel-1 tiimide liit jõudsid jätkamise osas kokkuleppele

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormel-1
Vormel-1 Foto: AFP / Scanpix
Rahvusvahelise Autoliidu FIA president Max Mosley teatas, et nad jõudsid vormel-1 tiimide liidu FOTA-ga kokkuleppele ning järgmisel aastal kahte eraldi sarja oodata ei ole.

Mosley sõnas, et järgmisel aastal toimub ainult üks vormel-1 sari, kuna nad jõudsid vormel-1 tiimide liiduga eelarvekärbete osas kokkuleppele ning lisaks taandub ta ametist, teatab AP.

«Ma ei kandideeri järgmisel korral enam FIA presidendiks, nüüd peaksid asjad rahunema, » sõnas Mosley pärast täna Pariisis toimunud koosolekut.

Varem oli Mosley teatanud, et kavatseb oktoobris ka viiendat korda FIA presidendiks kandideerida.

Eelmisel reedel teatasid Ferrari, McLaren, BMW, Renault, Toyota, Red Bull, Toro Rosso ja Brawn GP, et nad lahkuvad vormel-1 sarjast kavandatava eelarvepiirangu tõttu ning loovad oma võistlussarja.

Seega peaks nüüd järgmisel hooajal vormel-1 sarjas, kus kehtivad samad reeglid, mis sel aastal, osalema ikkagi 13 võistkonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles