Draama finaalis: Fraser-Pryce võitis naiste sprindi, üks soosik vigastas jalga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamaica's Shelly-Ann Fraser-Pryce (C) competes during the women's 200 metres event at the 2013 IAAF World Championships at the Luzhniki stadium in Moscow on August 15, 2013.    AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
Jamaica's Shelly-Ann Fraser-Pryce (C) competes during the women's 200 metres event at the 2013 IAAF World Championships at the Luzhniki stadium in Moscow on August 15, 2013. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN Foto: OLIVIER MORIN/AFP

Moskvas toimuval kergejõustiku MMil jagus rohkelt draamat naiste 200 meetri jooksu finaali, mille võitis Shelly-Ann Fraser-Pryce.

Naiste 100 meetri jooksu finaalis võidutsenud Fraser-Pryce'i võiduajaks oli 22,17. Talle järgnesid hõbeda saanud Murielle Ahoure (22,32) ja pronksmedali teeninud Blessing Okagbare (samuti 22,32).

Sama õnnelikult ei möödunud jooks aga ühe soosiku Allyson Felixi jaoks, kes kohe võistluse esimestel meetritel teistest maha jäi ja valugrimasse tehes maha istus. Hiljem hoolitsesid tema eest meedikud ning omal jalal ta staadionilt ei lahkunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles